man. 21. jan. | Dette er et 100% online kurs

Certified Cyber Workrole Master

Certified Cyber Workrole Master er et unikt kurs basert på praktiske øvelser og krevende oppgaver. Din utfordring: Velg arbeidsrolle, fullfør pensum og bli sertifisert. Kurset er krevende, men designet for maksimalt faglig utbytte. Studer, løs oppgavene og delta når på døgnet det passer deg best.
Registreringen er stengt
Certified Cyber Workrole Master

Time

21. jan. 2019, 09:00 – 04. feb. 2019, 09:00
Dette er et 100% online kurs

About the event

Certified Cyber Workrole Master er et unikt kurs og en helt spesiell læringsopplevelse som går over 14 dager. Din utfordring: Velg blant flere arbeidsroller, fullfør pensum og bli sertifisert. Der er en fordel å kunne litt om om både IT og sikkerhet på forhånd, men alt pensum er dekket i oppgavene og i vårt online studierom. Kurset designet slik at alle skal lykkes med oppgavene, men tiden er kort og vil utfordre de aller fleste til det ytterste. Dette vil trolig være noe av det mest givende du har være med på noen gang i kurssammenheng! Alle oppgavene må løses for å bli sertifisert.

Deltagere som ikke rekker gjennom alle oppgavene kan fortsette der de slapp og prøve igjen ved neste kurs. Kurset har 5 forhåndsdefinerte roller og det er opp til deg å velge den som er nærmest din egen interesse eller stilling: Systemintegrator, Nettverksanalytiker, Klientanalytiker, Etteretningsanalytiker, Sikkerhetsleder.

Tickets
Price
Quantity
Total
 • CCWM Sertifiseringskurs
  14,590 kr
  14,590 kr
  0
  0 kr
 • Recruitment Deal
  0 kr
  0 kr
  0
  0 kr
Total0 kr

Share this event