top of page

man. 21. jan.

|

Dette er et 100% online kurs

Certified Cyber Workrole Master

Certified Cyber Workrole Master er et unikt kurs basert på praktiske øvelser og krevende oppgaver. Din utfordring: Velg arbeidsrolle, fullfør pensum og bli sertifisert. Kurset er krevende, men designet for maksimalt faglig utbytte. Studer, løs oppgavene og delta når på døgnet det passer deg best.

Registreringen er stengt
Se andre kurs og arr.
Certified Cyber Workrole Master
Certified Cyber Workrole Master

Time & Location

21. jan. 2019, 09:00 – 04. feb. 2019, 09:00

Dette er et 100% online kurs

About the event

Certified Cyber Workrole Master er et unikt kurs og en helt spesiell læringsopplevelse som går over 14 dager. Din utfordring: Velg blant flere arbeidsroller, fullfør pensum og bli sertifisert. Der er en fordel å kunne litt om om både IT og sikkerhet på forhånd, men alt pensum er dekket i oppgavene og i vårt online studierom. Kurset designet slik at alle skal lykkes med oppgavene, men tiden er kort og vil utfordre de aller fleste til det ytterste. Dette vil trolig være noe av det mest givende du har være med på noen gang i kurssammenheng! Alle oppgavene må løses for å bli sertifisert.

Deltagere som ikke rekker gjennom alle oppgavene kan fortsette der de slapp og prøve igjen ved neste kurs. Kurset har 5 forhåndsdefinerte roller og det er opp til deg å velge den som er nærmest din egen interesse eller stilling: Systemintegrator, Nettverksanalytiker, Klientanalytiker, Etteretningsanalytiker, Sikkerhetsleder.

Tickets

 • CCWM Sertifiseringskurs

  Ved påmelding til CCWM sertifiseringskurs får du tilgang til samtlige deler av Project Ares som skal benyttes til oppgaveløsning og studier. Kurset starter med et online gruppemøte og inneholder løpende personlig oppfølging av instruktør. Kursavgiften inkluderer detaljrapport på faglig kompetanse og progresjon samt sertifikat ved fullførte oppgaver. Dette kurset har ingen begrensninger ift antall plasser.

  kr 14 590,00
  Sale ended
 • Recruitment Deal

  Dette kurset har rekrutteringsdeal! Få med deg 5 andre og få din kursavgift 100% refundert. Dette er et tidsbegrenset tilbud. Du er ansvarlig for å sende inn liste over de du har rekruttert for at denne billetten skal være gyldig. Refusjon gjennomføres etter fullført kurs og forutsetter at du selv deltar.

  kr 0,00
  Sale ended

Total

kr 0,00

Share this event

bottom of page